Sunnuntaina 28.8. kisaillaan

Tervetuloa kisaamaan tasosta riippumatta

Sunnuntaina kisaillaan ensimmäistä kertaa sekä Siltamäessä että Latokartanossa. Molemmilla kentillä pelataan ilman tasovaatimuksia ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Siltamäessä kolmen tunnin mittainen King of the Court ja Latokartanossa 2h setti Americanoa. Parhaat palkitaan!

Seuraavassa pieni kooste näistä matalan kynnyksen peleistä:

AMERICANO
28.8. Latokartano klo 12-14  |  18 € / hlö

Americano on pelimuoto, jossa kukin pelaaja pelaa yhdessä turnauksessa yhteensä seitsemän 32 pisteen mittaista miniottelua, jokaisen niistä eri peliparin kanssa. Americano-ottelu alkaa syöttövuoron arpomisella, ja tämän jälkeen jokainen pelaaja syöttää vuorollaan neljä pistettä peräkkäin niin kauan, että ottelussa on pelattu yhteensä 32 pistettä. Ottelun tulos kirjataan tuloskortille, ja turnauksen päätteeksi eniten pisteitä tililleen kerryttänyt pelaaja on americanojen voittaja.

Americanon suuren suosion taustalla on se, että siihen ei tarvitse valmista peliparia ja sen aloituskynnys on padelin pelimuodoista alhaisin.

KING OF THE COURT
28.8. Siltamäki klo 15-18  |  22 € / hlö

Maailmalla todella suositussa pelimuodossa King Of The Courtissa kerätään suuri peliporukka, jaetaan peliparit ja pelataan usealla kentällä samanaikaisesti. Pelin henki on selvä; pelataan 20 minuutin mittaisia matseja ja voittajat nousevat kohti ylempiä kenttiä, tappioilla suunta on päinvastainen; kohti alempia. Mukaan voi ilmoittautua ilman paria, sillä peliparit jaetaan paikan päällä.

ILMOITTAUDU MUKAAN
lmoittautumiset vain Playtomicin aplikaation kautta. Tervetuloa mukaan nauttimaan loistavasta kesäkelistä ja mukavista peleistä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *