Mikä on Superpadel

Mikä on Superpadel?

Superpadel Oy on uusi yhtiö, joka rakennuttaa padel-kenttiä Suomeen sekä operoi niitä. Yhtiön taustalla löytyy Supergolf Finland Oy ja sen omistajat Jari Koski ja Tero Eloranta. Supergolf on ollut uranuurtaja golfkierrosten myynnissä jo vuodesta 2004. Alusta lähtien edullisia golfkierroksia eri golfkentille myyvä Supergolf-palvelu on suunniteltu asiakkaan tarpeisiin.

Hurahdettuaan padeliin Jari ja Tero näkivät potentiaalin yhdistää Supergolfin erinomaiset kontaktit golfkentille ja padel-kenttien rakentamisen. Perustettiin yhtiö Superpadel Oy, jonka ensimmäiset kohteen rakennetaan nimenomaan golfkenttien yhteyteen. Golfkentät tarjoavat pelaajille loistavat puitteet, sillä kenttien ohessa on laadukkaat ravintolat aurinkoisine terasseineen, suihkut ja saunat käytettävissä pelin jälkeen ja varusteiden ostaminen tai vuokraaminen tapahtuu proshopista.

Superpadelin kentät sijaitsevat kauniissa paikoissa; luonnon, golfkenttien ja linnunlaulun keskellä. Kaukana ruuhkaisesti liikennöidyistä teistä. Mikä sen hienompaa, kuin pelata padelia kauniissa puitteissa ja käydä saunomassa pelin hiet pois. Samalla voi nauttia maittavan aterian terassilla kylmä huurteinen seuranaan ja keskittyä jälkipeleihin.

Suosimme suomalaista

Padel-buumin saavuttua Suomeen, on myös padel-kenttien tarjoajien määrä kasvanut räjähdysmäisesti. Suurin osa Suomeen pystytettävistä saapuu lajin mahtimaasta Espanjasta. Korona aikana kenttien toimittaminen pysähtyi melkein kokonaan tai ainakin toimitusvarmuus heikkeni melkoisesti. Huomiota herättivät myös espanjalaisten epämääräiset perustuksien rakentamisen ohjeistukset. Siellä kun ei roudasta tiedetä mitään. Niinpä oli helppo valinta suosia suomalaista.

Superpadel Oy on valinnut omien padel-kenttien toimittajaksi suomalaisen Vepe Peltonen Oy:n. Vepe on pitkän linjan kotimainen urheilurakentaja, mutta toimii myös muunkin rakentamisen turvallisuuden takaavien tuotteiden toimittajana. Vepe on viime vuosina entistä suuremmalla panostuksella keskittynyt palvelemaan eri liikuntamuotojen harrastajia. Yhtiö toimii yhteistyössä eri lajiliittojen, kuntien ja kaupunkien kanssa. Esimerkiksi Vepen jääkiekkokaukaloita on Suomen lisäksi toimitettu myös muualle Eurooppaan, Venäjälle ja Kiinaan.

Kestävä kehitys rakentamisessa

Superpadel ottaa myös kestävän kehityksen huomioon kenttien rakentamisessa. Perustusten rakentamisessa käytetään kierrätysmateriaaleja, mikäli mahdollista. Betonimurskeen käyttö perustuksissa kierrättää betonia, mikä muuten menisi jätteeksi. Betonimurskeen käyttö myös säästää kallioita louhinnalta, koska perustusten rakentamisessa ei käytetä kalliomursketta, mutta se  toimii myös hiilidioksiidinieluna. Betonimurske pystyy sitomaan jopa puolet sementin valmistuksessa aiheutuneista hiilidioksidipäästöistä.

Betonimurske täyttää VNa 843/2017 (ns. MARA-asetus) mukaisen ympäristökelpoisuuden ja on CE-merkitty Rakennustuoteasetuksen 305/2011 ja standardin SFS-EN 13242 mukaisesti.

Lisätietoja

Jari Koski
Toimitusjohtaja
Superpadel Oy

jari.koski@supergolf.fi
+358 40 503 4235